Forrett
| Østers Fine de Claire “Bloody Mary” 3 stk.
[bløtdyr, selleri] |
235,- |
| Østers Fine de Claire naturell 6 stk.
sitron, vinaigrette [bløtdyr] |
324,- |
| Dagens forrett
|
225,- |
| Kaldrøkt laks
Røros rømme, syltet kålrot, klementin, pepperrot og lakserogn [fisk, melk] |
258,- |
| “Toast Pelle Janzon”
smørstekt landbrød toppes med tynne skiver rå indrefilet av okse, eggeplomme, rødløk, løyrom og pepperrot [fisk, melk, egg, hvete, sennep] |
283,- |
| Pannestekt sjøkreps
ravioli med gresskar, sjøkrepssaus, 'Nduja, brunet smør og variasjon på gresskar [skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, hvete, egg] |
267,- |
| Speket andebryst
grillet grønnsaksrisotto med parmesan, bakt tomat og squash [melk, fisk] |
254,- |
| Slippens fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
244,- |
Hovedrett
| Dagens fangst
|
445,- |
| Slippens fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
317,- |
| Hvitvinsdampet kveite
hollandaise saus, avruga kaviar, variasjon på blomkål og glaserte poteter [fisk, skalldyr, melk, egg, sennep, selleri] |
493,- |
| Lutefisk med påfyll (NB! må forhåndsbestilles senest dagen før!)
bacon, ertestuing, hvit saus, sennep og mandelpoteter [fisk, melk, sennep, hvete] |
782,- |
| Dåhjortbiff
kremet steinsoppsaus, variasjon på jordskokk, solbær, Pommes Anna med timian og hvitløk [melk, selleri, sennep ] |
524,- |
| Juleribbe
medister, sjysaus, rosenkål, rødkål, tyttebær og glaserte poteter [melk, sennep, selleri] |
497,- |
Sesongens menyer
| Sesongens 3-retter
|
835,- |
| Vinpakke 3 glass
|
735,- |
| Sesongens 5-retter*
|
995,- |
| Vinpakke 5 glass
|
895,- |
| *Serveres kun til alle gjester ved bordet.
|
Barnemeny
| Pannestekt fiskefilet
potet, gulrot, smeltet smør [fisk, melk] |
165,- |
| Pasta Bolognese liten
parmesan (alt serveres for seg) [melk, hvete, selleri] |
165,- |
| Pasta Bolognese stor
parmesan (alt serveres for seg) [melk, hvete, selleri] |
265,- |
| Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
|
Dessert
| Dagens dessert
|
205,- |
| Sjokolade-pannacotta
solbærsorbet, sjokolade-crumble med kaffe og hasselnøtter, marengs [melk, hvete, hasselnøtter, egg] |
219,- |
| Pære “Tosca”
pære posjert med ingefær og vanilje, varm fløtekaramell med mandel, frisk pæresorbet og pisket krem [melk, egg, mandel] |
224,- |
| 3 kuler Slippens is og sorbet
[melk, egg, hvete] |
145,- |