Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny:
Tirsdag-torsdag fra kl 16.
Fredag og lørdag fra kl 15.
Søndag fra kl 14.

Reservér bord Book a table
Hvaler-østers “Bloody Mary” 3 stk
[bløtdyr, selleri]
235,-
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron, vinaigrette
[bløtdyr]
324,-
Dagens forrett
225,-
Hamachi fra Fredrikstad serveres råmarinert i tynne skiver med pasjonsfrukt, yuzu, jalapeño-majones, limeblad-olje, agurk, reddik og rischips
[fisk, skalldyr, melk, egg, sennep]
237,-
“Toast Pelle Janzon” smørstekt landbrød toppes med tynne skiver rå indrefilet av okse, eggeplomme, rødløk, løyrom og pepperrot
[fisk, melk, egg, hvete, sennep]
283,-
Oksetartar rødbeter, eggekrem, syltet sopp, fritert kapers og brønnkarse
[melk, egg, sennep, fisk]
243,-
Pannestekt sjøkreps ravioli med gresskar, sjøkrepssaus, 'Nduja, brunet smør og variasjon på gresskar
[skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, hvete]
267,-
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
244,-
Dampede blåskjell kremet saus med hvitvin, chili, hvitløk, persille og aioli
[fisk, sennep, egg, bløtdyr, melk, selleri, hvete]
234,-
Dagens fangst
445,-
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
317,-
Dampede blåskjell kremet saus med hvitvin, chili, hvitløk, persille og aioli
[fisk, sennep, egg, bløtdyr, melk, selleri, hvete]
314,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, poteter, oliven, og aioli
[fisk, egg, hvete, sennep]
337,-
Pannestekt ishavsrøye brunet smør med soya og pasjonsfrukt, variasjon på beter, grønnkål, valnøtter, bakt løk og potetpurè
[fisk, melk, soya, valnøtter]
462,-
Pannestekt piggvar Pernod saus, grillet purreløk, potet gnocchi, syltet løk, tomat og basilikum-vinaigrette
[fisk, melk, egg, selleri, hvete]
513,-
Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk sprøstekt bacon, kremet kål, gulrot og glaserte poteter
[fisk, melk ]
535,-
Dåhjortbiff kremet steinsoppsaus, variasjon på jordskokk, solbær, Pommes Anna med timian og hvitløk
[melk, selleri, sennep ]
524,-
Sesongens 3-retter
835,-
Vinpakke 3 glass
735,-
Sesongens 5-retter*
995,-
Vinpakke 5 glass
895,-
*Serveres kun til alle gjester ved bordet.
Stekt dagens fisk potet, gulrot, smør
[fisk, melk]
165,-
Pasta Bolognese liten parmesan (alt serveres for seg)
[melk, hvete, selleri]
165,-
Pasta Bolognese stor parmesan (alt serveres for seg)
[melk, hvete, selleri]
265,-
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
Dagens dessert
205,-
Sjokolademarquise med solbærsorbet, sjokoladecrumble med kaffe og hasselnøtter, marengs
[melk, egg, hasselnøtter, hvete]
212,-
Høst-eple karamell, bakt eple, kardemomme-is og mandel
[melk, egg, mandel, hvete]
217,-
3 kuler Slippens is og sorbet
[melk, egg]
145,-