Forretter
| Hvaler-østers “Bloody Mary” 3 stk
[bløtdyr, selleri] |
235,- |
| Hvaler-østers naturell 6 stk.
sitron, vinaigrette [bløtdyr] |
324,- |
| Dagens forrett
|
225,- |
| Hamachi fra Fredrikstad
serveres råmarinert i tynne skiver med pasjonsfrukt, yuzu, jalapeño-majones, limeblad-olje, agurk, reddik og rischips [fisk, skalldyr, melk, egg, sennep] |
237,- |
| “Toast Pelle Janzon”
smørstekt landbrød toppes med tynne skiver rå indrefilet av okse, eggeplomme, rødløk, løyrom og pepperrot [fisk, melk, egg, hvete, sennep] |
283,- |
| Oksetartar
rødbeter, eggekrem, syltet sopp, fritert kapers og brønnkarse [melk, egg, sennep, fisk] |
243,- |
| Pannestekt sjøkreps
ravioli med gresskar, sjøkrepssaus, 'Nduja, brunet smør og variasjon på gresskar [skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, hvete] |
267,- |
| Slippens fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
244,- |
| Dampede blåskjell
kremet saus med hvitvin, chili, hvitløk, persille og aioli [fisk, sennep, egg, bløtdyr, melk, selleri, hvete] |
234,- |
Hovedretter
| Dagens fangst
|
445,- |
| Slippens fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
317,- |
| Dampede blåskjell
kremet saus med hvitvin, chili, hvitløk, persille og aioli [fisk, sennep, egg, bløtdyr, melk, selleri, hvete] |
314,- |
| Slippens Bacalao
klippfisk, tomat, chili, poteter, oliven, og aioli [fisk, egg, hvete, sennep] |
337,- |
| Pannestekt ishavsrøye
brunet smør med soya og pasjonsfrukt, variasjon på beter, grønnkål, valnøtter, bakt løk og potetpurè [fisk, melk, soya, valnøtter] |
462,- |
| Pannestekt piggvar
Pernod saus, grillet purreløk, potet gnocchi, syltet løk, tomat og basilikum-vinaigrette [fisk, melk, egg, selleri, hvete] |
513,- |
| Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk
sprøstekt bacon, kremet kål, gulrot og glaserte poteter [fisk, melk ] |
535,- |
| Dåhjortbiff
kremet steinsoppsaus, variasjon på jordskokk, solbær, Pommes Anna med timian og hvitløk [melk, selleri, sennep ] |
524,- |
Sesongens menyer
| Sesongens 3-retter
|
835,- |
| Vinpakke 3 glass
|
735,- |
| Sesongens 5-retter*
|
995,- |
| Vinpakke 5 glass
|
895,- |
| *Serveres kun til alle gjester ved bordet.
|
Barnemeny
| Stekt dagens fisk
potet, gulrot, smør [fisk, melk] |
165,- |
| Pasta Bolognese liten
parmesan (alt serveres for seg) [melk, hvete, selleri] |
165,- |
| Pasta Bolognese stor
parmesan (alt serveres for seg) [melk, hvete, selleri] |
265,- |
| Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
|
Dessert
| Dagens dessert
|
205,- |
| Sjokolademarquise
med solbærsorbet, sjokoladecrumble med kaffe og hasselnøtter, marengs [melk, egg, hasselnøtter, hvete] |
212,- |
| Høst-eple
karamell, bakt eple, kardemomme-is og mandel [melk, egg, mandel, hvete] |
217,- |
| 3 kuler Slippens is og sorbet
[melk, egg] |
145,- |