Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Julemeny

Vi serverer fra vår julemeny:
Tirsdag-lørdag fra kl 15.
Søndag fra kl 14.

Gjelder fra 13. november og frem til jul

Reservér bord Book a table
Østers Fine de Claire “Bloody Mary” 3 stk.
[bløtdyr, selleri]
235,-
Østers Fine de Claire naturell 6 stk. sitron, vinaigrette
[bløtdyr]
324,-
Dagens forrett
225,-
Kaldrøkt laks Røros rømme, syltet kålrot, klementin, pepperrot og lakserogn
[fisk, melk]
258,-
“Toast Pelle Janzon” smørstekt landbrød toppes med tynne skiver rå indrefilet av okse, eggeplomme, rødløk, løyrom og pepperrot
[fisk, melk, egg, hvete, sennep]
283,-
Pannestekt sjøkreps ravioli med gresskar, sjøkrepssaus, 'Nduja, brunet smør og variasjon på gresskar
[skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, hvete, egg]
267,-
Speket andebryst grillet grønnsaksrisotto med parmesan, bakt tomat og squash
[melk, fisk]
254,-
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
244,-
Dagens fangst
445,-
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
317,-
Hvitvinsdampet kveite hollandaise saus, avruga kaviar, variasjon på blomkål og glaserte poteter
[fisk, skalldyr, melk, egg, sennep, selleri]
493,-
Lutefisk med påfyll (NB! må forhåndsbestilles senest dagen før!) bacon, ertestuing, hvit saus, sennep og mandelpoteter
[fisk, melk, sennep, hvete]
782,-
Dåhjortbiff kremet steinsoppsaus, variasjon på jordskokk, solbær, Pommes Anna med timian og hvitløk
[melk, selleri, sennep ]
524,-
Juleribbe medister, sjysaus, rosenkål, rødkål, tyttebær og glaserte poteter
[melk, sennep, selleri]
497,-
Sesongens 3-retter
835,-
Vinpakke 3 glass
735,-
Sesongens 5-retter*
995,-
Vinpakke 5 glass
895,-
*Serveres kun til alle gjester ved bordet.
Pannestekt fiskefilet potet, gulrot, smeltet smør
[fisk, melk]
165,-
Pasta Bolognese liten parmesan (alt serveres for seg)
[melk, hvete, selleri]
165,-
Pasta Bolognese stor parmesan (alt serveres for seg)
[melk, hvete, selleri]
265,-
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
Dagens dessert
205,-
Sjokolade-pannacotta solbærsorbet, sjokolade-crumble med kaffe og hasselnøtter, marengs
[melk, hvete, hasselnøtter, egg]
219,-
Pære “Tosca” pære posjert med ingefær og vanilje, varm fløtekaramell med mandel, frisk pæresorbet og pisket krem
[melk, egg, mandel]
224,-
3 kuler Slippens is og sorbet
[melk, egg, hvete]
145,-