Om oss

A.s Havøysund Patentslipp er et moderne skipsreparasjonsverksted, som har sin historie helt tilbake til 31. august 1935.
Med rundt 30 ansatte, samt gode samarbeidspartnere, har vi tilgang på all nødvendig kompetanse innen ombygging, vedlikehold og klassing av alle typer fartøy.

Bernth Sjursen overtok roret i bedriften 1. september 2011, etter at Seppola-familien hadde styrt skuta siden 1942.

På eiersiden sitter fortsatt familien Seppola, og de har holdt stø kurs i alle disse årene; alltid til tjeneste for sjøfarende langs Finnmarkskysten.

De siste årene har eierne, styret og de ansatte stått på for å utvikle bedriften til det den er i dag, og har investert mange penger i miljørensing, båtkrane med kapasitet på 80 tonn, ny tårnkrane, båthall, og et stort uteområde.
Når vi fra tidligere har overbygget tørrdokk på 50 mtr, stort motorverksted, plate-/sveisehall og et velutstyrt lager/butikk, så skulle alt ligge til rette for et smidig og effektivt verkstedopphold for våre kunder.

I linken under kan du finne vår historie "fra baug til hekk" gjennom 75 år (2010). Under til høyre kan du også se noen gamle bilder fra historiearkivet vårt.