Jobb hos oss

Lei av buss for tog, pendling og køståing?

Savner du frisk luft, fisketurer på fjellet, rypejakt, nyfisket sei i midnattsol, eller en snøscootertur i vårsola?
Nå har du muligheten til å bosette deg på et sted som har alt, og i tillegg har masse herlige folk som nesten ikke sover fra mai til oktober, som takker ja til svart bålkaffe lenge før cappuccino, og som forteller skrøner og fyller hverdagen med latter gjennom hele mørketiden.

Bedriften vår har invester og bygget om, har stor ordretilgang, og ønsker å yte god service til enda flere kunder ved det nye anlegget vårt. For å få dette til er vi avhengige av flere medarbeidere med bakgrunn som sveiser, plateareider, motormekaniker, maskinarbeider, maler, plastreparatør etc.
mangler du formell kompetanse, men er en "potet som kan brukes til det meste" vil vi gjerne snakke med deg også om mulighetene hos oss. Ingen hverdag er like, alle oppdragene forskjellige, og kollegaene er helt supre! Bli med på laget, da vel.

Vi hjelper deg med å skaffe bolig, viser vei til fritidsaktiviteter, og forteller deg gjerne om alle naturopplevelsene, de flotte folkene og aktivitetene som finnes her. Det skulle ikke forundre oss om vi også klarer å finne en jobb til din samboer/ektefelle.

Kontakt daglig leder, Bernth Sjursen, på mob. 473 32 407 eller epost: bernth@slippen.no